Skip to main content

Hvor sikkert arbejder du?


Kategori:

IT-ledere skal lære at beskytte deres virksomheder og spredte arbejdsstyrke mod avancerede cyberangreb – for cyberkriminelle er altid på spil.

Center for Cybersikkerhed følge cybertruslen nøje. Deres seneste trusselsvurdering er foruroligende læsning. Center for Cybersikkerhed kommer også med råd og vejledninger. F.eks. om distancearbejde. Lad os benytte lejligheden til at se nærmere på, hvordan du kan sikrer dig, når du hybridarbejder.

Sikkerhed kommer i første række – selv ved hybridarbejde

Cyberkriminalitet er big business. Hvert minut truer ni nye malware-varianter computere og deres netværk. Men er det noget, der påvirker dig? Ja, i høj grad. Cyberkriminalitet er overalt.

Dagbladet Politiken skriver d. 9. juni 2023: ”Oplysninger om 6.625 kundenumre hos teleselskabet 3 er blevet kompromitteret.” Computerworld skriver d. 13. juni 2023: “Dine ansatte er hovedmål for it-kriminelles angreb: Cyberkriminelle har skruet op for intensiteten.” Ifølge SMVdanmark blev der sidste år sat rekord i anmeldte hackerangreb mod danske virksomheder. I dag har 40% af alle små og mellemstore virksomheder et for lavt digitalt sikkerhedsniveau, oplyser Erhvervsstyrelsen, mens en analyse fra SMVdanmark i februar viste, at antallet af anmeldte hackerangreb mod danske virksomheder steg med 64% i 2022 sammenlignet med 2021.

Pointen her er, at ingen er sikre. Organiserede cyberkriminelle går efter store som små virksomheder såvel som offentlige institutioner. Geografi betyder intet på internettet. Uanset hvor din virksomhed er placeret, eller hvor stor den er, kan det ske for dig. Derfor er forsigtighed påkrævet. Især nu, hvor vi arbejder mere og mere hybridt og logger på en række forskellige netværk i løbet af en arbejdsuge.

Ultimativ beskyttelse med HP Wolf Security

Det er et faktum: Private Wi-Fi-netværk er ofte dårligere sikrede end virksomhedens netværk.

Fakta: Medrejsende har svært ved at holde øjnene for sig selv. De kigger ofte på, hvad deres medpassagerer foretager, når de rejser med offentlig transport. Hvad enten det er tog, bus, tog eller fly.

Faktum: Cyberkriminelle lurer overalt.

Hvis du har en bærbar computer med HP Wolf Security, behøver du ikke længere bekymre dig om det. Du vil have maksimal beskyttelse mod enhver indtrængende eller trussel. HP Wolf Security beskytter alle dine endpoint-enheder (som din PC, printer eller scanner) og giver dem den sikkerhed, du har brug for.

HP Elitebooks – født med solid sikkerhed 

PC’ere med Secured-core, som den nyeste generation af HP EliteBooks, er de sikreste Windows-PC’er nogensinde med stærk sikkerhed fra start, der proaktivt arbejder på at forhindre vira, beskytte oplysninger og forenkle sikkerheden. Derudover er disse HP-PC’er udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, der ikke kun proaktivt beskytter mod trusler (HP Sure Click, HP Sure Sense og HP Sure Run), men også sikrer hurtig genopretning fra en potentiel sikkerhedssårbarhed (HP Sure Start og HP Sure Recover).

Desuden forhindrer HP Sure View privacy-filteret nysgerrige øjne i at se, hvad du arbejder på, når du har brug for at arbejde på et offentligt sted.

Arbejd sikkert og uafhængigt af placering på fremtidens kontor

Fleksibilitet er et stort aktiv i et fjernarbejdsmiljø. Takket være den banebrydende teknologi bag HP Wolf Security har malware ikke en chance i havet, og organisationer kan forblive sikre. Opstår der et problem, sikrer HP Sure Start og HP Sure Recover, at brugerne ikke bliver påvirket og kan fortsætte med at arbejde i sikker tilstand. I dag sætter arbejdsgivere sikkerhed øverst på deres prioriteringsliste. På den måde kan medarbejderne arbejde på deres hybride arbejdsplads i fuld sikkerhed og med de bedste værktøjer og teknologier i et moderne arbejdsmiljø, der muliggør og understøtter hybridarbejde.