Skip to main content

Vi beskæftiger os med at gøre livet lettere for vores kunder og hjælpe dem med at skabe værdi. Vi tror på, at IT er for virksomheder med mennesker, hvor værdi skabes af mennesker for mennesker, og langsigtede kunde-leverandør relationer, gensidig tillid og det fælles mål som er den vigtigste succesfaktor.

Advania Danmark A/S
Marielundvej 46D
DK-2730 Herlev

+45 3948 4800
info.dk@advania.dk

WebsiteWebshop

Atea er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår vi vores kunder med værdiskabende it-løsninger.

Atea
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

+45 7025 2550
info@atea.dk

WebsiteWebshop

Codeex er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi, og vores service overgår konkurrenternes.

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i vores kunders virksomheder og forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Codeex
Vesterlundvej 14
2730 Herlev

Codeex har desuden kontorer i Aalborg og Lund.

+45 76 71 00 00
info@codeex.dk

WebsiteWebshop

Hvem er vi? COMM2IG er it-totalleverandør. Det kan lyde både voldsomt og voldsomt upersonligt. Men faktisk vil du opleve nøjagtig det modsatte. Her får du din egen faste kontaktperson, som kender dig og din organisation.

Det sikrer dig kompetent rådgivning samt hurtig og præcis service.

COMM2IG
Kokkedal Industripark 104
2980 Kokkedal

+45 70 21 70 21
info@comm2ig.dk

WebsiteWebshop

Dustin is a leading online based IT partner in the Nordics and Benelux. We help our customers to stay in the forefront by providing them with the right IT solution at the right time and at the right price.

Dustin A/S
Åhave Parkvej 27
8260 Viby

+45 78 71 23 23
service@dustin.dk

WebsiteWebshop

edgemo er leverandør af it-infrastruktur – nu som en del af Danoffice IT med global rækkevidde. Arbejdspladsen er det mest synlige af det, vi leverer. I maskinrummet og skyen klarer vi også jeres it og giver tryg adgang til data. Det handler om it, men det handler ikke kun om it.

edgemo by Danoffice IT
Delta 8
8382 Hinnerup

+45 69 89 88 00
info@edgemo.com

WebsiteWebshop