Skip to main content

HP Sure Sense: AI mod malware


Kategori:

Den traditionelle måde at bekæmpe virus, malware og anden ondsindet software på bygger på samme grundlag som hos politiet: via et centralt register. Når man opdager en førstegangsforbrydelse, bliver den anmeldt og registreret, og bagefter tjekker alle de lokale aktører – altså din lokale installation eller politistation, om du vil – om det vil ske igen. I så fald følger de instruktioner fra højeste niveau og stopper det. Men det kræver ikke meget intelligens, hvis man blindt adlyder ordrer. For at få adgang til systemet, skal de kriminelle jo bare gøre tingene på en lidt anden måde næste gang.

Antivirusprogrammer er hurtige til at opdatere registreringsdatabasen. Men der er altid en “dag nul”: lanceringen af et angreb med hidtil ukendt malware. Og hackere bliver mere og mere opfindsomme. For eksempel bruger de kunstig intelligens til at udvikle ny malware.

Det, der skal til for at holde sig foran, er pålidelige efterretninger. Tager vi politiet som eksempel, skal de hyre nogle intelligente, proaktive detektiver, der kan fornemme, når nogen ikke har rent mel i posen. Så kan forbrydelserne bremses, før de sker.

HP Elite Dragonfly G4 – bygget til sikkerhed
At være opmærksom er forudsætningen for HP Sure Sense, en del af HP Wolf Security. Wolf tilbyder brugerne et sæt dybdegående sikkerhedsfunktioner integreret i HP Elite-pc’er som for eksempel i HP Elite Dragonfly G4 med Windows 11 Pro.

HP Sure Sense er den proaktive detektiv, vi har ventet på. Denne teknologi repræsenterer et kvantespring inden for cybersikkerhed, hvor du ved at bruge kunstig intelligens og deep learning-teknologier får viden om, hvordan malware ser ud. Så skal du ikke vente på, at der sker skade, men kan straks fjerne truslerne. HP Sure Sense kan instinktivt registrere malware og beskytte din pc mod angreb, der aldrig er set før – vel at mærke inden for den tid, det tager at åbne en fil og lukke processen.

HP Sure Sense er en vigtig del af HP’s indsats for at beskytte sin pc-portefølje mod en række sikkerhedstrusler, herunder BIOS-angreb (med HP Sure Start), browsermalware (med HP Sure Click) samt hacking af kritiske processer (med HP Sure Run) ).

Et sikkert valg: HP Elite Dragonfly G4
Secure Core-pc’er som HP Elite Dragonfly G4 hører til de mest sikre Windows-computere nogensinde, fordi de har de brancheførende sikkerhedsløsninger på plads lige ud af boksen. HP Wolf Security hjælper proaktivt med at forhindre infektioner, beskytte oplysninger og reducere sikkerhedskompleksiteten.

Her får du et hurtigt overblik over specifikationerne for denne enhed:

  • 13th Gen Intel® Core™ i5 og i7 processor
  • 13.5″ diagonal WUXGA+ display
  • HP Wolf Security for Business
  • HP Presence sikrer kvaliteten af online møder
  • 5 MP-kamera og B&O lyd
  • 3 års garanti – også på batteriet
  • Fra 0.99 kg