Skip to main content

HP Sure Run holder hjulene i gang


Kategori:

Sikring af virksomheds- og persondata er noget, de fleste bør være opmærksomme på. Cyberkriminelle bliver desværre mere og mere opfindsomme, og finder hele tiden nye metoder til at trænge ind i virksomheders og organisationers netværk. HP Sure Run er HP’s svar og indgår i hele den omfattende HP Wolf Security-løsning.

HP EliteBook G10 – bygget til sikkerhed
HP har undersøgt vores måde at arbejde på i årevis. Da vi i stigende grad udvikler os hen imod et hybridt arbejdsmiljø, hvor vi skal kunne arbejde sikkert hvor som helst og hvornår som helst, lægger HP stor vægt på sikkerhed. HP integrerer for eksempel en række sikkerhedsteknologier i HP Elite-pc’er som HP EliteBook G10, og det resulterer i det mest sikre Windows nogensinde.

I denne artikel ser vi på, hvordan HP Sure Run – en af ​​HP Wolf Securitys teknologier – hjælper med at neutralisere ondsindede angreb på programmer og processer. HP Sure Run sikrer, at kritiske processer fortsætter med at fungere, selvom malware forsøger at lukke dem ned. HP Sure Run er hardwarebaseret og integreret i HP Endpoint Security Controller-chippen.

Softwareprocesser og applikationer holder din pc sikker
En række softwareprocesser og -applikationer, fra antivirussoftware til kryptografiske tjenester, holder din pc sikker, mens du arbejder. Disse processer beskytter din pc mod malware, der forsøger at deaktivere pc’ens sikkerhedsprocesser for at få adgang til din enhed. Disse softwareprocesser og applikationer beskytter ikke kun din pc mod malware, men også mod forsøg på at udtrække data. Hackernes første mål er at slå disse forsvarsprocesser fra, så de kan fortsætte angrebet.

For at bruge et billede, kan du tænke på din pc som en borg, truet af fjendens styrker. De kritiske processer er borgmurene, som holder fjenderne ude. I stedet for at angribe muren i et håbløst frontalangreb, sender fjenden en enlig ‘agent’ gennem kloakken, der planlægger at åbne porten i nattens mulm og mørke.

HP Sure Run holder kritiske processer kørende
HP Sure Run styrker din pc’s sikkerhed ved at forhindre angribere i at lukke ned for dit forsvar. Processer bliver overvåget, brugeren får besked om eventuelle ændringer, og processerne genstartes automatisk, hvis de stoppes. HP Sure Run beskytter ikke kun vigtige Windows-processer som antivirus og firewall i Windows Security Center, men også HP-funktioner som HP Client Security Manager, HP Sure Click og meget mere.

For at fortsætte med billedet af borgen: HP Sure Run er som at sætte ekstra vagter på indersiden af ​​murene, som ikke alene holder øje med porten, men med alle de steder, hvor nogen kan finde en svaghed og prøve at infiltrere systemet.

Integreret i HP Endpoint Security Controller
HP Sure Run er integreret i HP Endpoint Security Controller, den pålidelige komponent i hardwaren, der står bag HP Sure Start. Det gør det til en mere sikker forholdsregel end ren softwarebeskyttelse. HP Sure Run udvider operativsystemets selvhelbredende evne. Dette giver HP mulighed for at beskytte din pc mod angreb, selvom den aldrig er blevet angrebet før.

Enkel administration
Nem administration er afgørende for en organisations sikkerhed. Små virksomheder kan administrere HP Sure Run lokalt med HP Client Security Manager og nemt angive, hvilke processer de vil beskytte. Enterprisebrugere kan administrere HP Sure Run eksternt ved hjælp af HP Manageability Integration Kit, et plugin til Microsoft System Center Configuration Manager. Det giver it-afdelingen mulighed for at opstille centrale retningslinjer for sikre processer. HP EliteBook G10 er et sikkert valg.

Secure Core-pc’er som HP EliteBook G10 hører til de mest sikre Windows-computere nogensinde, fordi de har de brancheførende sikkerhedsløsninger på plads lige ud af boksen. HP Wolf Security hjælper proaktivt med at forhindre infektioner, beskytte oplysninger og reducere sikkerhedskompleksiteten.

Her får du et hurtigt overblik over specifikationerne for denne enhed:

  • 13th Gen Intel® Core™ i5 og i7 processor
  • 13″–16″ diagonal display op til WQXGA opløsning
  • HP Wolf Security for Business
  • HP Presence sikrer kvaliteten af online møder
  • 5 MP-kamera og B&O højtalere
  • 3 års garanti – også på batteriet
  • Fra 1,27kg

Læs mere om, hvordan HP Sure Run fungerer i detaljer. Download HP Sure Run whitepaper.

Læs mere