Skip to main content

Et enkelt klik kan være nok


Kategori:

Ifølge Check Point Software Technologies Ltd. – en førende leverandør af cybersikkerhedsløsninger – er 1,6 % af alle verdens virksomheder og organisationer blevet ramt af ransomware hver uge i 2021.¹ Der var i alt 623,3 millioner ransomware-angreb på verdensplan det år, en stigning på 105 % i forhold til tallene fra 2020. I 2022 faldt det heldigvis igen, med 23%.

Ikke desto mindre: Angrebene bliver ved med at blive mere sofistikerede. Der er masser af falske hjemmesider. De ser stadig mere sikre og mere pålidelige ud, og risikoen for infektion fortsætter med at stige. Menneskelige fejl – folk, der klikker på noget, de ikke burde have – står for 80 % af vellykkede angreb. Når vedhæftningen er åbnet, har hackerne fået en tå indenfor. De ligger og venter i BIOS’en eller andre steder, uden at virusscanneren opdager dem, indtil de finder en vej ind i virksomhedens centrale systemer, eller hopper videre til større partnere.

Den første forsvarslinje er klientsikkerhed. For at medarbejderne skal kunne arbejde sikkert overalt, er der behov for omfattende sikkerhed – men it-afdelingen kan ikke være på plads alle de steder, hvor medarbejderne finder det bekvemt at arbejde. Derfor leverer HP sine nye notebook-PC’er med HP Wolf Security. Det er en komplet hardware-baseret sikkerhedspakke, der beskytter både under, i og over styresystemet, og som kommer præinstalleret på HP’s PC’er fra fabrikken.

HP Sure Click: En del af HP Wolf Security
HP Sure Click er en af ​​de mange sikkerhedsfunktioner, der er inkluderet i HP Wolf Security. HP Sure Click fungerer ved at isolere nøgleapplikationer, såsom word-filer, excel-ark og browserfaner, i deres egne virtuelle maskiner. Du surfer med andre ord i et CPU-baseret beskyttet miljø. Al kode, der kører under sessionen, er isoleret. Malware får aldrig mulighed for at ændre andre faner, applikationer eller operativsystemet. I det øjeblik du lukker fanen eller browservinduet, bliver den virtuelle maskine taget ned og slettet for altid – og hermed den ondsindede kode. Det påvirker heller ikke brugen af ​​HP Sure Click PC-ydeevne.

HP EliteBook G9
Et sikkert valg: HP EliteBook G9
Sætter du pris på mobilitet, alsidighed og frem for alt sikkerhed? Så er HP EliteBook G9 præcis, hvad du har brug for. Her er nogle af specifikationerne for denne konvertible bærbare computer:

  • 12th Gen Intel® Core™ i5 processor
  • 13″ – 16″ diagonal WUXGA display
  • HP Wolf Security for Business
  • HP Presence sikrer kvaliteten af online møder
  • 5 MP-kamera og B&O højtalere
  • 3 års garanti – også på batteriet
  • Fra 1,27kg

Vidste du i øvrigt, at sikre PC’er – som HP EliteBook G9 – er de mest sikre Windows PC’er nogensinde med brancheførende sikkerhedsløsninger på plads. HP Wolf Security hjælper proaktivt med at forhindre infektioner, beskytte oplysninger og reducere sikkerhedskompleksiteten. Hvis du vil vide mere om HP Sure Click og HP Wolf Security kan du finde mere information og downloade uddybende white papers HER.