Skip to main content

Samarbejde

Teamwork med maksimal
it-sikkerhed – en paradedisciplin for HP

Hybrid kontoret bygger på samarbejde – internt, eksternt og overalt

Sammen kan vi gøre meget mere

Teknologi er aldrig et mål i sig selv. Men med innovativ teknologi kan vi bane vejen for kreative og innovative fællesskaber i en hybrid verden. Teknologi baner derfor vejen for ægte teamwork, hvad enten det er i mødelokalet, fra forskellige lokationer, på tværs af afdelinger eller på tværs af grænser.

Kontoret

er blevet til et mødested, hvor du og kollegerne samarbejder, brainstormer, handler og skaber sammen i fleksible zoner, i mødelokaler eller i uformelle loungeområder.

Hjemmekontoret

er blevet drastisk opgraderet i de senere år, og mange har indrettet sig på at arbejde meget af tiden hjemmefra for at kunne fokusere og undgå unødig transporttid.

Møderum

i virksomheden og hos kunderne har ikke alene fået whiteboard og projektor, men også faciliteter til at trække mødedeltagere ind udefra – med god lyd og et godt billede.

Kontorhoteller

breder sig, fordi de er ideelle til små startupvirksomheder, til freelancere, iværksættere og mange andre, der for længst har vinket farvel til en fast plads i en stor organisation.

Hjælp det gode teamwork på vej

God lyd, et klart billede, støjdæmpning, en privat skærm til offentlige miljøer … det er alt sammen features, der letter teamwork i en hybrid hverdag, hvor de gamle grænser er væk. Med en bærbar fra HP er du godt rustet til at få det bedste resultat ud af at arbejde sammen med kunder og kolleger, hvor end det foregår.

Kamerakvalitet

  • 5MP wide-angle 88° field of view webcam
  • Backlight/Lowlight Improvement
  • HP Auto Frame
  • NEW HP Natural Tone
  • HP Appearance Filter
  • HP Background Adjustment

AI støjdæmpning

Forbedrer kvaliteten af opkaldet med AI-baseret støjreduktion. Filtrerer baggrundsstøj fra som f.eks. hunde, der gøer, papirraslen, sirener eller græsslåmaskiner.

Lyden af teamwork

Med højttalere fra Bang & Olufsens har vi skræddersyet lyden i HP’s bærbare PC’er til hybrid arbejde til at gengive tale ekstra klart – uanset om vi sidder omkring et bord, i et grupperum eller på en kaffebar.

Løsninger til dine behov

Vælg fra HP’s brede sortiment af højtydende, komfortable og sikre pc’er, innovative tjenester og brugervenlige tilbehør til virtuelle møder.

Whitepapers


Hybrid Isn’t the Destination

It’s the starting point

Download white paper om
Hybrid starting point

Indtast din e-mail så sender vi dit whitepaper