Skip to main content

Begynd arbejdsdagen sikkert med HP Sure Start


Kategori:

Cyberkriminelle vil gøre alt, hvad de kan, for at få adgang til din computer, uanset om de vil afpresse dig for penge eller bruge dig som et led i kæden til at fange større fisk. Almindelig antivirussoftware kan ikke finde malware, der gemmer sig i BIOS – så det er godt at have HP Sure Start, som bruger virtualisering til at opdage og stoppe ondsindet aktivitet. Det arbejder under operativsystemet for at beskytte kritisk firmware på måder, som traditionelle antivirusløsninger ikke kan. Hvis BIOS er blevet kompromitteret, erstatter HP Sure Start den med en ny, ren version, før maskinen genstartes.

Få den hidtil sikreste version af Windows med Windows 11 Pro

Windows 11 er den hidtil sikreste version af Windows. Virksomheder kan rapportere 58 % færre sikkerhedshændelser på enheder med Windows 11 Pro.

HP Sure Start er blot en af de løsninger, der indgår i HP Wolf Security – den pakke af integrerede sikkerhedsteknologier, der følger med HP-arbejdsstationer samt deres Elite- og Pro-enheder. Disse leveres med Windows 11 Pro, som også har en række indbyggede sikkerhedsfunktioner. Tilsammen får du en grundig og total beskyttelse, både under, i og over operativsystemet.

Et godt eksempel på PC’er, der er beskyttet af HP Wolf Security, er HP G10-serien:

HP EliteBook G10

HP EliteBook bygges i et slankt og let aluminiumsdesign og byder på det ypperste HP har udviklet til det hybride kontor og er vores mest avancerede produkt hvad angår sikkerhed for hardware, brugerbeskyttelse og data.

  • 13th Gen Intel® Core™ i5 og i7 processor
  • 13″–16″ diagonal display op til WQXGA opløsning
  • HP Wolf Security for Business
  • HP Presence sikrer kvaliteten af online møder
  • 5 MP-kamera og B&O højtalere
  • 3 års garanti – også på batteriet
  • Fra 1,27kg

Vil du vide mere?

Hvis du vil læse mere om HP Sure Start, anbefaler vi, at du fortsætter med artiklen HER

Hvis du er yderligere interesseret i information om at stoppe ondsindede angreb, så se videoen med HP’s Head of Security, Dr. Ian Pratt HER