Skip to main content

Tilgængelighed

Velkommen i den hybride verden – hold dig forbundet overalt

Med det rette værktøj kan du skabe et produktivt miljø overalt og altid

Work-life-balance begynder her

Personlig frihed begynder med en HP bærbar og en hybrid hverdag, hvor du indretter dig bedst muligt på en afbalanceret måde. De senere år har vi oplevet en revolution i den måde, vi opfatter arbejdspladsen på, og mange har oplevet, at fokuseret arbejde med fordel kan ske på hjemmekontoret. Måske er det åbne kontorlandskab ikke altid lykken. Andre gange er det perfekt som inspiration. I en hybrid verden vælger du efter behov.

Tjekliste for optimal tilgængelighed

Det bærbare hybrid kontor kommer ikke ud af det blå. Vil du være i stand til at arbejde overalt og altid, er der nogle grundlæggende ting, der skal være plads.

Batteri

Batterikapacitet til en lang dag – det nytter ikke noget at løbe tør for batteri midt i et møde med en vigtig kunde eller en kollega.

Sikkerhed

Optimal sikkerhed – også uden for virksomhedens netværk. Data er det mest værdifulde, du har – pas godt på dem.

5G og WiFi6

5G muliggør hurtig og sikkert bredbånd, så du kan være tilsluttet alle steder fra. Wi-Fi 6E er hurtigere og bliver i mindre grad overbelastet.

Power

Regnekraft til tunge opgaver. Præsentationer, video content, databaser – mange applikationer kræver mere og mere regnekraft.

Fjernprint

Adgang til fjernprint. Har du adgang til printere på netværket, så du kan printe sikkert?

Angreb rammer også SMV’er

Cyberkriminelle går ikke kun efter de store organisationer. Tværtimod. Mindre og mellemstore virksomheder er også i skudlinjen, og hvis ikke der er fuld fokus på it-sikkerheden – også for den hybride arbejdsplads – kan det have dramatiske følger. Endpoint-sikkerhed integreret i selve hardwaren reducerer trusselsniveauet.

Løsninger til dine behov

Vælg fra HP’s brede sortiment af højtydende, komfortable og sikre pc’er, innovative tjenester og brugervenlige tilbehør til virtuelle møder.

Whitepapers


The new era of work

Tag hybridarbejde til det næste niveau

Download white paper om
The new era of work

Indtast din e-mail så sender vi dit whitepaper