Skip to main content

PC’er skabt til dansk vintervejr


Kategori:

”Sneflokke kommer vrimlende” skrev Jeppe Aakjær. Og nu, hvor de nordlige og østlige dele af Danmark oplever snefald, efterfulgt af rekordkulde fra Sibirien, er der risiko for, at man kan blive fanget i snedriverne. Hvis du har en pc i rygsækken, kan sekunderne i luften føles ekstra lange – medmindre du har valgt en bærbar computer fra HP. De gennemgår nemlig en række strenge kvalitetstests, så du kan arbejde hvor som helst uden problemer.

Vi arbejder, hvor vi vil. Fordi vi kan, men også fordi vi er nødt til det. Hybridarbejde kan dog være krævende for din enhed. Derfor har enheder som HP Elite Dragonfly G4 ikke kun et kompakt, stilfuldt og innovativt design, de opfylder også strenge krav til holdbarhed og styrke og har gennemgået ikke mindre end 120.000 timers kvalitetstest. Dette er seks af de tests, som HP’s pc’er skal bestå:

 • Vibrationstest
  Denne test simulerer vibrationerne fra mere end 1.500 kilometers jordtransport, fordi din HP-enhed skal være lige så mobil, som du er.
 • Støv-test
  Støv blæses kontinuerligt på et system i seks timer for at sikre, at de interne og eksterne komponenter fortsætter med at fungere under ekstreme forhold.
 • Varmetest
  I denne test udsættes enhederne for ekstreme temperaturer på ikke mindre end 60 °C. På den måde vil enhederne også fungere, hvis de har ligget i en varm bil en hel dag.
 • Test i stor højde
  Enhederne placeres i et testrum, hvor trykket simuleres i en højde på over 4.500 meter. Så uanset om du er i bjergene eller i en helikopter, kan din HP-maskine klare udfordringen.
 • Test af temperaturændringer
  I denne test udsættes enhederne for temperaturændringer fra 60 °C til -51 °C. På denne måde vil din bærbare computer fortsætte med at fungere fejlfrit, selv hvis du bevæger dig fra et afkølet indendørs rum til en byggeplads.
 • Test af understøttelse
  HP’s ingeniører giver enhederne stød i seks forskellige retninger i en serie på i alt 18 mekaniske stød. Det sikrer, at de mobile enheder kan modstå de strabadser, der følger med, når de er på farten.

HP Dragonfly G4

Et eksempel på en ultramobil enhed, der har bestået dette omfattende testprogram, er HP Elite Dragonfly G4. Det betyder, at du kan tage denne perle af en pc med dig, uanset hvor du går hen denne vinter, uden at skulle bekymre dig om at glide på glatte gangstier og fortove. Her er et hurtigt overblik over specifikationerne for den fjerde generation af denne enhed:


 • Intel® Evo™ vPro®-platform drevet af Intel® Core™ i7 vPro®-processor
 • 13.5″ diagonal WUXGA+ display
 • Ekstremt sikker med HP Wolf Security
 • Fremstillet med en høj procentdel af genbrugsmaterialer
 • 3 års garanti – også på batteriet
 • Ultra let og tynd – fra 0,99 kg

Vidste du, at sikre kerne-pc’er – som HP Elite Dragonfly – er de mest sikre Windows-pc’er nogensinde med branchens førende sikkerhedsløsninger. HP Wolf Security hjælper proaktivt med at forhindre infektioner, beskytte oplysninger og reducere sikkerhedskompleksiteten.

Læs mere om de tests, HP’s produkter gennemgår, i denne PDF fra december 2023.

Kvalitet er en del af HP’s DNA

Nu, hvor vi ønsker at kunne arbejde overalt, er kvalitet endnu vigtigere. Det er derfor, HP udsætter sine enheder for særligt strenge kvalitetstest. På den måde kan hybridarbejdere vælge deres eget arbejdsområde og være sikre på, at enheden vil følge dem uden problemer. Ud over at være af høj kvalitet skal pc’erne selvfølgelig også være sikre. Derfor udstyrer HP sine maskiner med HP Wolf Security: en række indbyggede sikkerhedsløsninger, som du kan læse mere om her på hybridkontor.dk