Skip to main content

Kontornomaden: Arbejder her, der og alle vegne


Kategori:

Mere end nogensinde før er der fokus på medarbejderne, arbejdsmiljøet og work-life balance. Derfor giver det mening med en personlig tilgang til IT-udstyret, hvor enhederne tilpasses hver enkelt bruger. Hvor der ikke kun tages hensyn til hver enkelt medarbejders opgaver og ansvarsområder, men også de personlige præferencer. Måden de arbejder på og hvor de arbejder. Det er en ny måde at tænke på for de fleste virksomheder. For at hjælpe virksomheder med dette har HP defineret en række arketyper eller profiler.

En af disse er kontornomaden. Lad os se nærmere på denne profil.

Hvad kendetegner kontornomaden?
Kontornomaden har det som en fisk i vandet; arbejdslivet er nemt, og der er højt til loftet. Disse medarbejdere sidder sjældent stille og arbejde på tværs af miljøer – hjemme, på farten og på kontoret. Mens resten af ​​familien forlader huset, får de morgenkaffen, mens de klarer nogle vigtige opgaver på hjemmekontoret. Så går de en tur gennem kvarterets park, mens de taler med kollegerne i telefonen. Efter en arbejdsfrokost med en klient går de på kontoret for at brainstorme med teamet i konference lokalet, og bagefter sætter de sig i et stille lokale for at arbejde fokuseret.

Kontornomader kan have en række forskellige roller i virksomheden, men fælles for dem alle er, at de absolut ikke vil spilde tiden. De vil være effektive og produktive – her, der og alle vegne. Til dette har de brug for en sikker og mobil enhed med touchskærm, med lang batterilevetid, hvorpå de kan behandle fortrolige oplysninger uden at være bange for, at nogen kigger dem over skulderen.

Et sikkert valg: HP EliteBook G9
Sætter du pris på mobilitet, alsidighed og frem for alt sikkerhed? Så er HP EliteBook G9 præcis, hvad du har brug for. Her er nogle af specifikationerne for denne bærbare computer:

  • 12th Gen Intel® Core™ i5 processor
  • 13″ – 16″ diagonal WUXGA display
  • HP Wolf Security for Business
  • HP Presence sikrer kvaliteten af online møder
  • 5 MP-kamera og B&O højtalere
  • 3 års garanti – også på batteriet
  • Fra 1,27kg


Vidste du i øvrigt, at sikre PC’er – som HP EliteBook G9 – er de mest sikre Windows PC’er nogensinde med brancheførende sikkerhedsløsninger på plads. HP Wolf Security hjælper proaktivt med at forhindre infektioner, beskytte oplysninger og reducere sikkerhedskompleksiteten.

HP EliteBook G9